Netflixin mielenkiintoisimmat sarjat

Netflix on suoratoistopalveluiden kuningas ja se on tuonut katsojien iloksi lukuisia palkittuja hittisarjoja, jotka osa on yhtiön omaa tuotantoa. Palveluun lisätään uusia sarjoja ja elokuvia melkein viikoittain ja valikoima on erittäin monipuolista moneen eri makuun. Mainitsemme tässä artikkelissa mielenkiintoisimmat Netflix-sarjat, joihin sinun kannattaa tutustua.

Suoratoistopalvelut ovat tulleet jäädäkseen ja kilpailu on viime aikoina koventunut. Monet suuret yhtiöt tuovat tarjontaansa jatkuvasti uutta sisältöä. Netflix on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista suoratoistopalveluista ja se pyrkii sisällöllään pärjätä kasvavassa kilpailussa.

Tietoturva on tässäkin asiassa tärkeää, jotta elämys on turvallista ja ongelmatonta. Sen takia katsojalla kannattaa olla vähintäänkin ilmainen virustorjunta ja harkita tarpeen tullen myös muita suojauskeinoja. Bitdefender Premium VPN tarjoaa sinulle turvallisen pääsyn Netflix US -palvelimeen, josta pääset nauttimaan entistä monipuolisesta valikoimasta.

Hyytävää reppureissaamista The Serpent -sarjassa

The Serpent on Netflixin viimeisimpiä sarjalisäyksiä ja se on osin BBC:n tuottama rikosdraama. Sarja perustuu murhiin, jotka on kohdistettu tosielämän reppureissaajiin. Se sijoittuu Hippie Trail -reitin varrelle Etelä-Aasiaan.

Tapahtumat perustuvat todellisuuteen, mutta sarjassa käydyt dialogit ovat Netflixin mukaan täysin tekaistuja. Kyseessä on kuitenkin jännittävä sarja ja se on saanut hyvän vastaanoton myös Pohjoismaissa.

F1-sarjaa formulan ystäville

Netflixin F1-sarja vie formulan ystävät autourheilun pariin ja sitä on esitetty jo kolmen tuotantokauden verran. Sarjassa keskitytään kuskeihin, jotka kilpailevat toisiaan vastaan ja sen kiinnostus kumpuaa nimenomaan heidän tarinoistaan. Draamaa sarjasta ei puutu, sillä tunteet voivat räiskyä jopa saman tallin kuskien välillä.

Se tuo myös muita jännittäviä ajohetkiä katsojien nähtäväksi ja sarjassa pääsee näkemään jopa kohtauksia, joissa hengenvaara on lähellä. Sarja pyrkii kuitenkin näyttämään tilanteet aidosti ilman ylidramatisointia, mikä tekee siitä kiinnostavamman. 

The Crown vie kuninkaallisten kulissien taakse

Iso-Britannian kuninkaalliset lienevät maailman tunnetuin kuninkaallinen perhe ja sarja alkaa Prince Philipin ja kuningattaren suhteen alkuvuosista ja uusin kausi keskittyy prinssi Charlesin ja Dianan suhteen kiemuroihin.

Sarja on yksi kaikkien aikojen kalleimpia tv-sarjoja ja se tarjoaa seremoniallisuutta, jota monet kaipaavat nykyisestä televisiotarjonnasta. Sarja on koukuttanut monia katsojia ja se on suunniteltu kestävän kuuden tuotantokauden verran.

Bridgerton rikkoo ennätyksiä

Rohkea ja sensuelli periodidraama Bridgerton nousi räjähdysmäiseen suosioonsa ja siitä on tekeillä toinen tuotantokausi. Sarja sijoittuu vuoden 1813 Lontooseen, jossa seurataan joukkoa seurapiirinuoria. Nuorten elämää täyttävät niin juhlat kuin petoksetkin ja kaikkien tavoitteena on päästä mysteerisen Lady Whistledowinin seurapiirijuoruihin.

Sarja on tuonut virkistävää vaihtelua Netflixin valikoimaan ja sen vaate- ja lavastesuunnittelu takaavat visuaalisesti upean elämyksen. Hauskoina yksityiskohtina toimivat taustamusiikit, sillä nykyajan pop-lauluista on räätälöity ajalle sopivia sovelluksia. Bridgertonin vahvuutena on myös näyttelijävalinnat, joiden monimuotoisuus tekee sarjasta modernin periodidraaman.

Shakinpeluuta The Queen’s Gambit -sarjassa

The Queen’s Gambit on seitsenosainen minisarja ja sitä on pidetty Netflixin viimeisimpänä taidonnäytteenä. Ohjelmassa käsitellään shakkia ja se tuonut maailmalle myös alan buumin. Shakkinappuloiden liikuttamisen lisäksi vetovoimaiseen sarjaan on ujutettu romanssia ja itsensä toteuttamista.

Päähenkilö Beth Harmon on orvoksi jäänyt mestarishakkipelaaja, joka haastaa miesvaltaisen pelin upeilla taidoillaan. Kiihkeät ottelut on kuvattu niin taitavasti, että shakista tietämättömätkin seuraavat niitä herkeämättä. Sarjan taustalla on samanniminen kirja.

Tiny Pretty Things -sarjassa tanssitaan balettia

Tine Pretty Things kertoo arkisista kauhuskenaarioista, joita menestyksen tiellä ihminen joutuu sietämään. Sarja sijoittuu pahamaineisen tiukkaan Manhattan Dance Academyyn ja se kuvailee huippulahjakkaiden tanssijoiden kokemista vaikeuksista ja haasteista.

Kilpailu on tanssialalla tunnetusti kovaa ja luottamukset petetään moneen kertaan. Tästä huolimatta sarja on yllättävän hauska ja viihtyisä ja se saa erityisesti tanssinystävien mielet liikkeelle.