Arvixe hosting-palvelut

Arvixe on hosting-yritys, joka tarjoaa erilaisia palveluja, kuten jaettuja palvelimia ja yksityisiä palvelimia. Yrityksenä se ei keskity vain yhdenlaiseen palveluun, vaan se palvelee kaikkien tarpeita. Arvixe perustettiin Yhdysvalloissa vuonna 2003, ja sen omistavat yksityiset sijoittajat. Sen palvelimet isännöivät lähes kaikenlaisia verkkosivustoja henkilökohtaisista blogeista suuriin internet-kauppiaisiin. Arvixe pyrkii tarjoamaan luotettavia ja laadukkaita hosting-palveluja sekä asiantuntevaa apua.

Asiakaspalvelu ja takuu

Arvixen asiakaspalvelu on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa live-chatin, puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Asiantuntijat hoitavat sitä itse, joten voit aina odottaa asiantuntevaa palvelua hyvällä englannin kielellä. Tässä yritys eroaakin monista alan yrityksistä, joissa asiakaspalvelussa vastaa ”asiakaspalvelijat”, jotka osaavat auttaa vain aivan yksinkertaisimmissa asioissa.

Arvixen foorumit ovat myös loistava paikka oppia, miten vianmääritys tapahtuu yleisimmissä ongelmissa. Asiakasfoorumilta voi usein löytyä asiakkaiden huolenaiheita ja ratkaisuja tyypillisimpiin ongelmiin. Arvixe-blogi on myös varsin aktiivinen, ja siellä on paljon hyödyllistä tietoa palvelinongelmista ja hyödyllisiä vinkkejä, jos olet aloittelija. Tietoa on siis runsaasti tarjolla, eikä aina tarvitse kääntyä asiakastuen puoleen, varsinkaan yksinkertaisissa asioissa.

Up-time takuu

Arvixe väittää, että sen palvelimet ylläpitävät 99,9 prosentin käyttöaikaa, ja se palauttaa maksamasi rahat, jos tämä standardi ei täyty jonkun kuukauden aikana. Arvixen yksityiset palvelimet ovat käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Se väittää myös voivansa tarjota 100 %:n käyttöajan yksityisille palvelimilleen.

Arvixen datakeskukset sijaitsevat Houstonissa sekä Dallasissa. Molemmissa toimipisteissä on myös varageneraattorit sekä UPS. Palvelinverkkoa valvotaan vuoden jokaisena päivänä huippuluokan valvontajärjestelmän avulla. Henkilökohtaisten pakettien ja yrityspalvelimien varmuuskopiointi tapahtuu yrityspalvelimissa joka tunti ja henkilökohtaisissa paketeissa päivittäin.

Sopii myös WordPressin kanssa

WordPress on internetin suosituin avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmä. Arvixen WordPress-hosting on perusteellisesti optimoitu ja yhteensopiva minkä tahansa WordPress-teeman tai -lisäosan kanssa. Optimoidun hosting-ympäristön ansiosta WordPress-sivustosi ovat nopeammin reagoivampia ja turvallisempia.

Sivuston nopeus on nykyisin tärkeää, koska se vaikuttaa myös hakukonenäkyvyyteesi. Arvixen Linux-jaettu WordPress-hostaus sisältää valmiiksi konfiguroidun NGINX:n, avoimen lähdekoodin web-palvelimen, jonka kuormitusajat ovat tunnetusti alhaisemmat kuin Apachen tai Microsoft IIS:n.

Arvixe tarjoaa CMS-ohjelmistojen, kuten Joomlan, WordPressin ja PrestaShopin, asennuksen yhdellä napsautuksella. Näin ollen voit valita yli 300 ilmaisen sovelluksen joukosta, joiden avulla voit rakentaa sivustosi, blogisi tai verkkokauppasi Arvixen Linux-palvelimille. Tietenkin on myös mahdollista päivittää tallennustilaa lisämaksua vastaan. Voit pitää samalla palvelimella useampaa kuin yhtä tiliä ilman, että ne vaikuttavat millään tavalla toistensa suorituskykyyn.

Kätevä käyttöliittymä

Arvixe Panel tarjoaa kattavan käyttöliittymän, josta käsin voit hallinnoida käytännössä kaikkea, palvelintilasta asennettuihin sovelluksiin. Joitakin näistä ovat tiedostonhallinta, URL-osoitteen uudelleenohjaus ja ajastetut tehtävät. Arvixe Panel tunnetaan vankkana ja tehokkaana alustana, jonka avulla voit hallita tietokantoja ja siirtää tietoja nopeasti ja tietoja menettämättä.

Pääset aina käsiksi henkilökohtaisiin tiedostoihisi Tiedostonhallinnan kautta, olipa kyse sitten kuvista, koodista tai muusta. Arvixen Reseller-hosting-pakettien mukana toimitetaan RVSiteBuilder Professional, joka on web-suunnittelu- ja kehitysjärjestelmä. Se on helppokäyttöinen, ja sen mukana tulee runsaasti ilmaisia teemoja.

Personal-, Business- ja Pro-versiot

Arvixe tarjoaa ASP.Net (Windows) sekä Linux (CentOS) -vaihtoehtoja kaikkiin hosting-paketteihinsa. Arvixe tarjoaa tällä hetkellä jaettuja palvelimia, jälleenmyyjäratkaisuja, VPS-palvelimia ja yksityisiä palvelimia, mutta yhtiö ei vielä tarjoa pilvipalveluja. CPanel sisältyy Arvixenin Linux-hosting-palveluun. VPS, Reseller sekä ja yksityiset serverit kattavat cPanelin ohella myös WHM-paneelin. Molemmat ovat melko tavallisia ja tyypillisiä, ainakin niille, joilla on enemmän asiantuntemusta. DotNetPanel-ohjauspaneeli tulee Windows-palvelimien mukana.

Hosting-palvelut jaetaan viiteen luokkaan: Henkilökohtaiset, yritys-, jälleenmyyjä-, VPS- ja dedikoidut palvelimet. Henkilökohtaiset palvelimet ovat jaettuja palvelimia, jotka ovat myös erittäin kustannustehokas vaihtoehto esimerkiksi henkilökohtaiseen käyttöön tai blogin kirjoittajille. Saatavilla on sekä Linux-palvelimia että Windows-palvelimia, joiden tukitaso vaihtelee. Voit valita perus-Linux-palvelimen vain muutamilla dollareilla kuukaudessa tai maksaa hieman enemmän Windows-palvelimesta. Windows hosting-paketti sisältää rajattomasti tallennustilaa ja kaistanleveyttä sekä monta erillistä verkkotunnusta tarpeittesi mukaan.

Personal- ja Business-paketit ovat myös helposti päivitettävissä Pro-versioon, jolloin voit isännöidä palvelimellasi loputtoman määrän nettisivuja ja blogeja. Yksityinen IP-osoite on tärkeä etu Business-paketissa verrattuna Personal-pakettiin. Arvixen jälleenmyyjäpalvelinpaketin hinta määräytyy tarvitsemasi kaistanleveyden ja tallennustilan määrän mukaan. Eli mitä enemmän kaistanleveyttä ja tallennustilaa, sitä kalliimpi paketti.

Hyödynnä kupongit

Kun ostat paketin verkkosivustollesi tai blogillesi, voit hyödyntää Arvixen kuponkikoodeja. Ne tarjoavat yleensä merkittäviä alennuksia hosting-hinnasta, mikä tarkoittaa enemmän rahaa taskuusi. Jos esimerkiksi ostat kerralla kolme kuukautta hostingia, saat kuukauden ilmaiseksi. Jos teet 36 tai jopa 60 kuukauden tilauksen, pääset niin ikään käsiksi parempiin hintoihin. Etsi aina erikoistarjouksia ennen ostamista.

On myös hyvä idea lukea käyttäjien ja asiantuntijoiden arvosteluja ennen rekisteröitymistä. Verkossa on monia Arvixe-hostingia tarjoavia palveluita, joten tee kotitehtäväsi ennen kuin ostat mitään. Tämä antaa sinulle mielenrauhaa hosting-palveluja käyttäessäsi, koska tiedät, mitä odottaa.

Kokeile ennen ostopäätöstä

Arvixen hosting-palvelu erottuu joukosta. Tämän mahdollistavat erinomainen asiakastuki, kohtuullinen hinnoittelu ja asiakaslähtöinen lähestymistapa. Lisäksi luotettavat palvelimet takaavat, että sivustosi on toiminnassa riippumatta siitä, mitä sen ympärillä tapahtuu. Hosting-yritys, jonka saatat haluta tarkistaa, tarvitsetpa sitten yrityksen tai vain henkilökohtaisen blogin.

Palveluihin kuuluu ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti, mikä on mukava bonus. Domain pysyy ilmaisena niin kauan kuin tilaat minkä tahansa Arvixe-palvelun. Jos siirryt uuteen palveluntarjoajaan, sinulta veloitetaan verkkotunnuksesta lisämaksu. Linux-palvelimissa on myös RVSiteBuilder.