HostPapa hosting-palvelut

HostPapa on kanadalainen yksityisomistuksessa oleva hosting-yhtiö, joka tarjoaa ennen kaikkea jaetun, jälleenmyyjän ja virtuaalisen yksityisen palvelimen (VPS) isännöinnin. Sen pääkonttori sijaitsee Torontossa, Ontariossa, Kanadassa. Se toimii lisäksi seuraavissa maissa: Yhdysvalloissa, Uudessa-Seelannissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Intiassa (tytäryhtiönsä MPF:n kautta), Saksassa, Australiassa, Meksikossa, Singaporessa, Hongkongissa (tytäryhtiönsä Hooponin kautta) ja Euroopan unionissa (tytäryhtiönsä Job Casting Paris kautta). Yrityksellä on tällä hetkellä noin 250 työntekijää, ja se tarjoaa hosting-palveluja vuosittain lähes 200 000 verkkosivustolle.

HostPapa on saanut arvostusta

HostPapa on ollut esillä Web Host Industry Review -lehden WHIR-uutiskirjeessä useita kertoja ja yhtiö onkin alalla melko arvostettu. Hostpapa LLC (hostpapa.com) on yksityisomistuksessa oleva web-hosting-yritys, joka on toiminut vuodesta 2003. Vuonna 2009 se avasi uusia sivukonttoreita Euroopassa ja Aasiassa tarjotakseen palvelujaan asiakkaille maailmanlaajuisesti.

HostPapa on Kanadan johtava hosting-palvelujen tarjoaja. BBB (Better Business Bureau) on akkreditoinut tämän palkitun web-hostin, ja se tarjoaa VPS-hostauspalveluiden käyttöönoton seuraavana päivänä kaikissa Kanadan datakeskuksissa.

Erilaiset palvelinratkaisut

HostPapa on web-hosting-yritys, joka on erittäin suosittu käyttäjien keskuudessa, jotka pyrkivät luomaan WordPress-sivustoja, koska HostPapa tarjoaa useita WordPress-kohtaisia ominaisuuksia, jotka helpottavat asiakkaiden sivustojen rakentamista. HostPapa tarjoaa myös jaettuja hosting-suunnitelmia ja dedikoituja palvelimia. Jälkimmäisissä on pääkäyttäjäoikeus ja 24/7-tuki. Yritys on tunnettu siitä, että se ei yritä myydä asiakkailleen liikaa.

HostPapa on yksi Kanadan edullisimmista web-hosting-palveluntarjoajista. Se tarjoaa siis jaettuja, jälleenmyyjä- ja VPS-hosting-paketteja, jotka sopivat erinomaisesti kaikenkokoisille yrityksille, koska ne voidaan räätälöidä niiden vaatimusten mukaisiksi. HostPapa voitti TUCOWS-palkinnon vuonna 2010. Se on yritys, joka pitää asiakkaansa tyytyväisinä ja varmistaa, että he saavat erinomaista palvelua ja tukea. Hostpapa-palvelimet sijaitsevat Kanadassa, ja sillä on laaja verkosto, jolla varmistetaan, että asiakkaat saavat parhaan laadun ja nopeuden. HostPapa on houkutteleva vaihtoehto käyttäjille, jotka haluavat käyttää WordPress-hostingpalveluja, koska se tarjoaa monia ominaisuuksia tälle sisällönhallintajärjestelmälle.

Jälleenmyynti ja VPS-hosting

HostPapan lähtötason paketti, joka sisältää jaetun palvelimen, mahdollistaa rajattoman tallennustilan, kaistanleveyden ja kyvyn isännöidä ääretön määrä eri verkkotunnuksia samalla tilillä. Tämä on hyödyllinen ominaisuus, kun sitä verrataan vastaaviin saman hintaluokan palveluihin. Palvelun hinta määräytyy paljon sopimuksen pituuden mukaan. Asiakkaat voivat tilata yhden, kahden tai kolmen vuoden jäsenyyden. Vertailussa kustannustehokkain vaihtoehto on kolmen vuoden jäsenyyspaketti.

HostPapan jälleenmyyjähosting-paketit ovat suosittuja niiden käyttäjien keskuudessa, joilla on jo oma verkkosivusto ja jotka haluavat tarjota web-hosting-palveluja lisätulonlähteenä. HostPapa tarjoaa useita jälleenmyyjien hosting-paketteja. Palvelu voi sisältää esimerkiksi 10 Gt tallennustilaa, 1 Tt tiedonsiirtoa kuukaudessa ja mahdollisuuden isännöidä rajattomasti eri verkkotunnuksia samalla tilillä. Käyttäjät voivat myös valita jaetun tai yksityisen nimipalvelimen. Tarjolla on neljä erityyppistä pakettia, mutta käyttäjät voivat räätälöidä myös oman yksilöllisen pakettinsa.

VPS-hosting-paketit ovat ihanteellisia käyttäjille, jotka tarvitsevat enemmän joustavuutta kuin jaettuihin palveluihin perustuva palvelu. HostPapa tarjoaa kolmenlaisia VPS-paketteja. Ne tarjoavat käyttäjille rajoittamattoman levytilan, kaistanleveyden ja pääkäyttäjän oikeudet. Ensimmäinen paketti on perustasoa, ja se sisältää 2 Gt RAM-muistia, 20 Gt tallennustilaa ja neljä IP-osoitetta (lisä-IP:tä voi ostaa). Paketti numero kaksi sisältää 4 GB RAM-muistia, 40 GB levytilaa ja kahdeksan IP-osoitetta. Paketti numero kolme sisältää 8 Gt RAM-muistia, 60 Gt tallennustilaa ja kymmenen IP-osoitetta.

Monikanavainen asiakastuki

HostPapa tarjoaa 24/7 teknistä tukea puhelimitse tai sähköpostitse. Puhelintuki on kaikkien asiakkaiden käytettävissä. Tämä palvelu voi olla erittäin hyödyllinen uusille käyttäjille, sillä he tarvitsevat usein apua tiliensä määrittämisessä ja hosting-pakettiensa hyödyntämisessä.

Yrityksen hyvin ajan tasalla oleva sosiaalinen media on hyvä lisä asiakastuelle. Jos sinulla on lyhyt kysymys, nopein tapa vastata siihen on yleensä kysyä HostPapan Twitter- tai Facebook–sivuilla. YouTubessa on tarjolla lukuisia ”How to” -ohjevideoita, joista löytyy ratkaisuja ja ohjeita useimmin kysyttyihin kysymyksiin. Monesti videot ovatkin kätevin tapa oppia käyttämään hosting-palveluja. Esimerkiksi cPanelissa on niin paljon ominaisuuksia, että tekstiohjeet eivät sovellu kovinkaan hyvin opettamaan cPanelin käyttöä.

Soveltuu hyvin WordPress-käyttäjille

HostPapa tarjoaa kattavan tietopohjan ja aloittelijoille suunnattuja opetusohjelmia, jotka helpottavat aloittelevien webmasterien WordPressin käyttöä. HostPapa tarjoaa myös ilmaisen asennuspalvelun WordPress-käyttäjille, jotka haluavat saada sivustonsa käyttöön viipymättä. Kaikilla asiakkailla on oikeus käyttää HostPapan ohjefoorumia, joka sisältää oppaita WordPressin käytöstä.

WordPress on yksi suosituimmista nykyisin käytössä olevista sisällönhallintajärjestelmistä, ja monet hosting-yritykset tarjoavat dedikoitua WordPress-hostingia. Tällöin yritys asentaa käyttäjille WordPressin, jota he voivat sitten käyttää oman bloginsa tai verkkosivustonsa luomiseen. Dedicated hosting on viime vuosina kasvattanut suosiotaan erityisesti aloittelevien webmasterien keskuudessa, jotka etsivät helppoa tapaa päästä alkuun sivustonsa rakentamisessa.

WordPress on avoimen lähdekoodin blogityökalu, joka on täysin ilmainen. Se on erittäin käyttäjäystävällinen, ja sen blogialustaa voidaan käyttää blogin, verkkosivuston tai molempien luomiseen. Käyttäjät, joilla ei ole ohjelmointikokemusta, voivat silti käyttää WordPressiä sivustonsa rakentamiseen, koska se tarjoaa intuitiivisen käyttöliittymän.

Up-time takuu

HostPapa tarjoaa 99,9 prosentin käytettävyystakuun hosting-palvelusuunnitelmilleen, mutta se ei lupaa hyvitystä, jos tämä takuu ei täyty. Yrityksen datakeskus sijaitsee Torontossa ja yrityksellä on erillinen tiimi, joka säätelee palvelimia 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa. Kuten useimmat muutkin hosting-yritykset, HostPapa kehottaa asiakkaitaan varmuuskopioimaan tietonsa säännöllisesti.

HostPapa tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun asiakkaille, jotka ovat tyytymättömiä palveluunsa mistä tahansa syystä. Lisäksi yritys tarjoaa 45 päivän ilmaisen kokeilujakson VPS-hosting-paketeille ja kuukausi- tai vuosilaskutusvaihtoehdot.