GreenGeeks hosting-palvelut

GreenGeeksin johtoryhmällä on yli 40 vuoden kokemus korkealaatuisten ja edullisten hosting-palveluiden ylläpidosta. Tilisi käyttää erinomaista palvelinlaitteistoa ja viimeisimpiä ohjelmistoja, jotka ovat saatavilla kaikkialla Internetissä. Lisäksi GreenGeeks-tililläsi on positiivinen energiajalanjälki ympäristöön, koska he käyttävät paljon tuulivoimaa.

Asiakaspalvelua kellon ympäri

GreenGeeks lupaa asiakkailleen tarjota erinomaista palvelua ja olevansa täysin sitoutuneita asiakkaiden palvelustandardeihin. GreenGeeksin tavoite on olla monipuolinen palvelu, jonka avulla voi saada verkkosivustonsa verkkoon nopeasti ja helposti, mainostaa verkkosivustoaan ja saada voittoa sivustostaan. Tärkeässä roolissa ja yrityksen kilpailuetuna muihin on ennen kaikkea kuitenkin vihreä energia, niin kuin nimessäkin jo vihjataan.

GreenGeeks lupaa, että kaikkien heidän asiakkaidensa ei tarvitse koskaan huolehtia käyttökatkoksista, sillä heillä on 99 prosentin käytettävyystakuu. He ovat niin varmoja tästä, että he tarjoavat jopa 30 päivän rahat takaisin -takuun, jos verkkosivustosi menee offline-tilaan yli 10 minuutiksi jonakin kuukautena. GreenGeeksin ensisijaisena tavoitteena on varmistaa, että asiakkaat ovat tyytyväisiä tarjottuun palveluun. Heillä on asiantuntijaryhmä, joka on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa sähköpostitse, chatin kautta tai puhelimitse.

Erilaisia ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin

GreenGeeks on verkkohosting-yritys, jonka kotipaikka on Toronto, Kanada. Verkkosivusto mainostaa itseään ”vihreänä” web-hosting-palveluntarjoajana, koska se käyttää tuulivoimaa palvelimiensa pyörittämiseen. GreenGeeks tarjoaa useita hosting-paketteja, kuten: GreenGeeks Basic, GreenGeeks Business ja GreenGeeks Pro. Jokaisessa paketissa on erilaisia ominaisuuksia asiakkaan tarpeiden mukaan. Voit aloittaa 30 päivän ilmaisella kokeilujaksolla, jotta voit kokeilla heidän palvelujaan ennen minkään paketin ostamista.

GoDaddy osti GreenGeeksin vuonna 2011, joka on toinen tunnettu hosting-yritys. GreenGeeks on nyt osa kansainvälistä konsernia, joka tarjoaa palveluja miljoonille yrityksille ja yksityishenkilöille ympäri maailmaa. Yritysosto on johtanut GreenGeeksin asiakaskunnan kaksinkertaistumiseen ja laajaan laajentumiseen.

Edistyksellisiä ominaisuuksia

GreenGeeksillä on monia edullisia ominaisuuksia, jotka erottavat sen kilpailijoista. Ensinnäkin GreenGeeks tarjoaa erittäin nopean ratkaisun verkkosivuston luomiseen, mikä onkin paljon nopeampi kuin muiden tunnettujen hosting-yritysten. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaat voivat asentaa verkkosivustonsa nopeasti ilman, että heidän tarvitsee opetella käyttämään pitkään hosting-ympäristöä tai nettisivukoneiden käyttämistä.

GreenGeeks on yksi ensimmäisistä hosting-yrityksistä, joka tarjoaa rajoittamatonta tallennustilaa ja kaistanleveyttä kaikille tilityypeille; muut web-isännät tarjoavat niitä vain tietyissä paketeissa. GreenGeeksillä on myös palvelimen seurantajärjestelmä, joka tarjoaa asiakkaille enemmän mukavuutta. GreenGeeks käyttää palvelimiensa rakentamisessa ympäristöystävällisiä materiaaleja. Tämä on osa GreenGeeksin sitoutuminen ympäristönsuojeluun ja kestävän kehityksen varmistamiseen.

GreenGeeksillä on palvelimia Teksasissa ja Atlantassa, Yhdysvalloissa. Koska GreenGeeks käyttää palvelimiensa polttoaineena tuulivoimaa, se voi vähentää kasvihuonekaasuja jopa 65 prosenttia. GreenGeeks tukee lahjoituksin myös hyväntekeväisyysjärjestöjä, kuten The Nature Conservancya ja WWF Kanadaa.

cPanel kuuluu pakettiin

GreenGeeks on hyvä palvelinratkaisu, jos sivustosi on rakennettu esimerkiksi WordPressin päälle. Yritys tarjoaa 1-klikkauksen asennuksen WordPressille ja yli 1000 ilmaista teemaa, jotka voidaan asentaa nopeasti. GreenGeeks tarjoaa myös cPanel-hallintapaneelin, jonka avulla voit helposti hallita verkkotunnusta ja hosting-tiliäsi. cPanel on johtava hosting-hallintajärjestelmä, jonka avulla käyttäjät voivat helposti luoda ja hallita tiedostoja, muokata DNS-asetuksia, perustaa sähköpostitilejä ja hallita tietokantoja.

cPanel:ia voidaan käyttää myös suosittujen CMS-järjestelmien, kuten WordPressin, Joomlan ja Drupalin, asentamiseen. cPanel voidaan asentaa jopa fyysisesti etäpalvelimille, jotta asiakkaat voivat hallinnoida tilejään kirjautumatta sisään hosting-ympäristöön. GreenGeeks tarjoaa myös täyden tuen PHP 5:lle + Apache 2.2:lle, Ruby on Rails 3:lle tai MySQL 5:lle.

GreenGeeks voi olla hyvä valinta sekä aloittaville että pienille yrityksille. Yritys tarjoaa siis 30 päivän ilmaisen kokeilujakson niille, jotka haluavat kokeilla ennen palvelun ostamista. Tämä auttaa ymmärtämään, miten GreenGeeks sopii sinun sivustollesi.