Creanova hosting-palvelut

Creanova tarjoaa hosting-palveluita verkkosivustoille ja sähköpostitileille. Creanovan kaltainen täyden palvelun hosting-palvelu on erinomainen esimerkki hyvästä hosting-yrityksestä. Creanovan tavoitteena on tarjota kattava palvelukokonaisuus alueen yrityksille ja yksityishenkilöille. Creanovan suurin vetovoimatekijä on sen tarjoamien vaihtoehtojen suuri määrä.

Palvelimet tarpeen mukaan

Verkkosivut käynnistetään joskus hieman heiveröisellä alustalla, ja valittu hosting-palvelu saattaa veloittaa tästä paketista pienen hinnan. Kun verkkosivusto kypsyy ajan myötä, se vaatii tehokkaamman palvelimen. Nämä voivat maksaa usein jopa tuhansia dollareita vuodessa.

Tässä Creanova eroaa kilpailijoista. Heidän peruspakettiensa ja konesalipalveluidensa hinnoittelu on erittäin selkeä ja yksi Suomen edullisimmista. Voit päivittää tai vaihtaa pakettisi milloin tahansa yhdellä tekstiviestillä tai puhelinsoitolla, jos sivustosi tarvitsee tulevaisuudessa tehokkaampia yhteyksiä.

Hyvä palvelin pitää sivuston pystyssä

Nettisivuja varten tarvitaan hyvä palvelin, koska se vaikuttaa esimerkiksi sivujen aukeamisen nopeuteen. Tehokas palvelin voi todella vaikuttaa siihen, miten hyvin verkkosivustosi näkyy kävijöille ja hyvä palvelin pitää sivuston pystyssä aina. Creanova tarjoaa palvelimia tilauksesta, ja jokaiselle asiakkaalle on yksilölliset suunnitelmat.

Kustannukset riippuvat valitusta suunnitelmasta ja tarvittavan levytilan määrästä. Voit valita eri vaihtoehtoja RAM-muistin, kaistanleveyden ja prosessointinopeuden osalta. Creanovan kautta voit hankkia myös verkkotunnuksen. Verkkotunnuksen rekisteröinti tapahtuu verkkosivuston kautta, ja voi kestää useita päiviä ennen kuin rekisteröinti on valmis.

Ilmaiset sähköpostit ja varmuuskopiointi

Sähköpostitilit sopivat erinomaisesti yhteydenpitoon muiden kanssa helposti mistä tahansa paikasta käsin. Creanovan hosting-palvelun kautta saat ilmaiset sähköpostiosoitteet. Usein sinulla voi olla enintään 4 sähköpostiosoitetta hosting-palvelussasi. Voit käyttää sähköpostisi verkossa Creanovan verkkosivuston kautta. Voit siis luoda omalle nettisivustollesi sähköpostiosoitteita, kuten info@ verkko-osoitteesi.fi, tuki@ verkko-osoitteesi.fi tai [email protected].

Creanova tarjoaa ilmaisen varmuuskopioinnin palvelulleen. Tämä tarkoittaa, että tietosi ja nettisivustosi ovat aina turvassa, ja voit käyttää niitä helposti tarvittaessa. Varmuuskopiointi tarkoittaa myös, että voit helposti siirtää tietosi toiseen hosting-palveluun, jos päätät jättää Creanovan. Lähinnä varmuuskopiointia käytetään kuitenkin silloin, kun sivustoon on syystä tai toisesta tullut ongelmia ja halutaan palata vanhoihin asetuksiin.

Verkkosivujen tallentaminen Creanovalla on helppoa ja tehokasta. Voit ladata tiedostoja suoraan verkkosivuston kautta tai FTP-ohjelmiston kautta. Jälkimmäinen vaihtoehto mahdollistaa monimutkaisempien tehtävien tekemisen verkkosivuston hallinnoinnissa, vaikka se voi olla vaikeaa joillekin käyttäjille. Yleensä kokeneemmat ohjelmistokehittäjät käyttävät FTP-ohjelmistoja.

Parempi palvelin tulee sivuston kasvun myötä tarpeen

Kun verkkosivusto tai sähköpostitili on käynnistetty onnistuneesti ja se kasvaa, voidaan tarvita tehokkaampia palvelinyhteyksiä, jotta sivusto pysyy jatkuvasti toiminnassa. Edullinen oma palvelin voi antaa sivustollesi vakautta ja luotettavuutta. Creanova tarjoaa myös tämäntyyppistä hosting-palvelua. Dedikoidut palvelimet on suunniteltu sivustoille, joilla on paljon kävijöitä tai erittäin vaativa alusta. Voit käyttää omaa verkkotunnusta ja valita eri vaihtoehtoja, kuten levyasemien, kaistanleveyden ja RAM-muistin määrän.

Dedikoidut palvelimet ovat kalliimpia ja vaikeammin hallittavia kuin jaettu hosting, mutta ne tarjoavat paremman turvallisuuden. Henkilöille, jotka haluavat hallita omia palvelimiaan, mutta eivät halua käyttää rahaa konesaliin, palvelinhotelli on oikea tapa toimia. Asiakkaalle annetaan pääkäyttäjätili, jolloin hänen on helppo asentaa ja hallita omia ohjelmiaan. Ensimmäinen askel palvelinhostingissa on tilin luominen. Sen jälkeen voit valita erilaisia paketteja, jotka sopivat tarpeisiisi. Creanovan jaettujen ja dedikoitujen palvelimien tärkein ero on kuukaudessa siirrettävä tietomäärä.

Kannattaako hankkia hosting-palvelu Suomesta?

Hyvää hosting-palvelua voi olla vaikea löytää, mutta Suomessa on useita edullisia vaihtoehtoja. Creanova on yksi tällainen vaihtoehto, ja sen hinnat ovat edullisia Euroopan palveluita vertailtaessa. Kaikkiin paketteihin sisältyy rajoittamaton liikenne, levytila ja sähköpostitilit. Suomessa on muitakin hosting-palveluita, kuten Zoner. Kannattaa vertailla palveluita ennen ostopäätöstä.