Ethereum lompakko

Vaikka et olisi tutustunut ollenkaan erilaisiin kryptovaluuttoihin, olet aivan varmasti kuullut Ethereumista. Kyseessä on yksi kaikista suosituimmista vaihtoehdoista, minkä takia sen tuntee myös monet perus kuluttajat. Jos kuitenkin olet kiinnostunut sen hankkimisesta, sinun tulee tietää aiheesta hieman enemmän.

Jos haluat hankkia Ethereumia, ei yksinkertaisesti riitä, että tiedät mikä se on. Sinun tulee myös tietää sen mahdollistamista asioista ja tietenkin siitä, miten sitä voidaan oikein käsitellä mahdollisimman turvallisella tavalla. Siitä syystä tämä artikkeli tulee perehtymään perinpohjaisesti Ethereum lompakoihin. Sen avulla tulet ymmärtämään aivan kaiken tarvittavan aiheesta niin, että pääset asiassa helposti ja nopeasti eteenpäin.

Ethereum on yksi kryptojen alan suosituimmista vaihtoehdoista

Kuten sanoimme, Ethereum on ehdottomasti yksi koko alan kuuluisimmista vaihtoehdoista. Kuten varmasti tiedät, kyseessä ei ole ensimmäinen krypto, sillä tätä paikkaa pitää tietenkin Bitcoin. Ethereum on silti hyvin tärkeä vaihtoehto. Tämä johtuu siitä, että kyseinen lohkoketju mullisti koko kryptovaluuttojen maailman, kun se esiteltiin.

Ethereum oli ensimmäinen vaihtoehto, joka mahdollisti monia eri toimintoja. Tämä olikin ehdottomasti hyvin suuri ero verrattuna kaikkiin muihin mahdollisuuksiin. Ennen Ethereumia, kryptovaluuttoja ei voitu käyttää mihinkään muuhun kuin maksutoimituksiin. Ethereum muutti tämän päälaelleen. Kyseinen lohkoketju mahdollistaa uskomattoman monia asioita steikkaamisesta äly sopimusten luomiseen. Jos olet kiinnostunut, lue lisää ethereumin steikkaamisesta ja muista mahdollisuuksista. Näin tulet saamaan Ethereumista kaiken mahdollisen irti.

Ethereum lompakko on turvallinen tapa säilyttää merkkejäsi

Ethereum on rahan arvoinen asia. Vaikka Ethereumin arvo vaihtelee koko ajan, se on silti koko ajan hyvinkin arvokas asia. Tästä syystä on hyvin tärkeää, että säilytät sitä turvallisesti. Et varmasti säilyttäisi perinteisiä rahojasikaan vain taskun pohjalla, jos kyseessä olisi suuri summa. Siitä syystä ei ole hyvä idea säilyttää Ethereumia huolettomalla tavalla.

Kaikkien kryptovaluuttojen säilytykseen on luotu niin sanottuja krypto lompakoita. Niiden käyttö on varsin yksinkertaista, sillä sinun tulee vain siirtää varasi lompakkoon niiden hankinnan jälkeen. Olet saattanut huomata, että eri valuutoille on eri lompakoita. Tämä ei kuitenkaan päde hirveästi Ethereumiin. Koska kyseessä on niin suosittu lompakko, oikeastaan kaikki vaihtoehdot tukevat sitä. Toisin sanoen voit valita oikeastaan minkä vain lompakon sen säilyttämiseen.

Miksi Ethereum tulee ehdottomasti siirtää lompakkoon?

Mutta miksi on niin tärkeää siirtää Ethereum lompakkoon? Yksinkertaisesti siitä syystä, että ne ovat siellä huomattavasti paremmassa turvassa. Vaikka Vaihdoilla on yleensä jonkinlainen lompakko tarjolla, nämä eivät ole kovin turvallisia. Jos et tunne vaihto käsitystä vielä, ei huolta, me palaamme aiheeseen myöhemmin. Nyt sinun tulee vain tietää, että vaihdot ovat turvallisia, ne joutuvat ajoittain hakkerien uhriksi. Jos sinulla on sinun Ethereumit siellä säilössä, ne joutuvat helposti hakkerien uhriksi.

Tämä on erityisen ikävää kryptojen kuten Ethereum kanssa. Koska kyseessä on hyvin suosittu ja kuuluisa vaihtoehto, se kerää paljon huomiota myös rikollisilta. Siitä syystä erityisesti tämän kaltaiset suositut ja kuuluisat vaihtoehdot tulee ehdottomasti siirtää turvaan.

Kuuma ja kylmä lompakko on tarkoitettu erilaisiin säilytystapoihin

Nyt kun tiedät, miksi on niin tärkeää siirtää erityisesti Ethereum sille sopivaan lompakkoon, voimme perehtyä enemmän erilaisiin lompakoihin. Kuten sanoimme, Ethereum lohkoketjua ja kryptoa tukee oikeastaan kaikki eri lompakot, koska kyseessä on hyvin suosittu vaihtoehto. Sen takia voit valita oikeastaan minkä vain lompakon.

Ennen kuin siirrymme erilaisiin erityisen suosittuihin lompakoihin, meidän tulee selvittää lompakoiden kategoriat. Todellakin, kryptolompakoita on olemassa niin sanottu kylmiä ja kuumia lompakoita. Ne ovat tarkoitettu erilaisiin säilytyksiin. Tämän takia monilla kryptojen omistajilla on itse asiassa molemmat lompakot käytössä. Tämän avulla he voivat varmistaa, että he voivat käyttää haluamaansa kryptoa aina sillä tavalla, kuten he haluavat.

Kylmät lompakot eli laitteisto lompakot ovat tarkoitettu pitkäaikaiseen säilytykseen. Ne ovat kaikista turvallisimpia vaihtoehtoja, koska ne eivät ole linkitetty verkkoon ollenkaan. Kuitenkin samaan aikaan ne ovat myös huomattavasti hitaampia kuin kuumat lompakot. Kuumat lompakot ovat verkon kautta toimivia nopeita lompakoita, jotka sopivat Ethereumin päivittäiseen käyttöön ja kaupan käyntiin.

Nano Ledger S

Kaikista kuuluisin kylmä lompakko on Nano Ledger S. Kyseessä on erillinen laite, kuten sanoimme aikaisemmin. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että sinun tulee maksaa aluksi laitteen hankkimisesta. Tämä ei tule olemaan kuitenkaan suuri maksu, koska laitteisto lompakot kestävät käytössä hyvin kauan aikaa.

Nano Ledger S tukee oikeastaan kaikenlaisia kryptovaluuttoja. Se muistuttaa USB muistitikkua, eli kyseessä ei ole kovin suuri laite. Tämä helpottaa laitteen käyttöä huomattavasti, mikä tietenkin ilahduttaa monia. Sinun tarvitsee vain liittää Nano ledger S tietokoneeseen, ja se on valmis käytettäväksi.

Jaxx

Mikä tulee kuumiin lompakoihin, Jaxx on yksi suosituimmista vaihtoehdoista. Tämä johtuu siitä, että se tukee jopa yli 70 eli kryptoa. Sen lisäksi se toimii uskomattoman hyvin myös puhelimella. Tämän kaiken ansiosta käyttäjät pääsevät käyttämään haluamaansa kryptoa ihan milloin ja missä vain. Jos vaikka haluat käydä kauppaa Ethereumilla bussi istuessa, se onnistuu näppärästi Jaxx lompakon kautta.

Coinmotion

Erityisesti suomalaisille sopiva kuuma lompakko on Coinmotion. Tämä johtuu siitä, että kyseessä on suomalainen, Jyväskylässä sijaitseva, yritys. Se tietenkin tarkoittaa sitä, että koko palvelu ja heidän asiakaspalvelunsa on saatavilla suomen kielellä.

Vaikka Coinmotion on erityisen suosittu suomalaisten keskuudessa, tämä ei tarkoita sitä, että se ei olisi monien muiden makuun. Kyseinen vaihtoehto on hyvin monien suosima siitä syystä, että palvelu on todella yksinkertainen ja se tukee monia kryptoja. Siitä syystä sitä on hyvin helppo käyttää, erityisesti aloittelevien harrastajien näkökannalta.

Paperiset lompakot

Viimeinen lompakko tyyppi ei ole kovin yleinen, mutta siitä on silti hyvä tietää. Kyseessä on paperinen lompakko, joka on kirjaimellisesti paperinen vaihtoehto. Voit saada pienen kortin kokoisen lapun, johon asetetaan sinun krypto avaimesi. Sitä kautta voit säilyttää kryptosi kirjaimellisesti lompakossa perinteisten maksukorttien vieressä. Tämänkaltaisen lompakon käyttö on kuitenkin ehdottomasti hitaampaa kuin digitaalisten vaihtoehtojen. Siitä syystä kyseessä ei ole kovin suosittu lompakko.

Miten Ethereumia ostetaan?

Kuten lupasimme aikaisemmin, tulemme palaamaan vaihtoihin yhä uudestaan. Joten mitä vaihdot oikeastaan ovat? Kyseessä on palvelu, jota käytetään kryptojen vaihtamiseen fiat valuuttaan kuten euroon. Toisin sanoen, tulet käyttämään vaihtoa esimerkiksi silloin, kun hankit kryptovaluuttaa.

Ethereumin ostaminen on hyvin helppoa vaihdon kautta. Aivan kuten lompakoiden kanssa, myös lähes kaikki vaihdot tukevat Ethereumia sen jättimäisen suosion takia. Siitä syystä voit valita oikeastaan minkä vain vaihdon. Kun olet valinnut sinulle sopivan vaihdon, sinun tulee rekisteröityä sivustolle ja täyttää todennus prosessi. Tämän kesto riippuu täysin vaihdosta, mikä on hyvä ottaa huomioon vaihtoa valitessa. Kun olet suorittanut tämän prosessin, sinun tulee tallettaa itsellesi käyttämääsi fiat valuuttaa kuten euroa. Se tapahtuu Vaihdon tarjoamien maksutapojen avulla.

Kun tililtä löytyy tarpeeksi fiat valuuttaa, voit siirtyä ostamaan haluamaasi kryptoa. Jos haluat ostaa Ethereumia tämä onnistuu EUR/ETH markkina-alueella. Voit ostaa haluamasi eurojen arvon edestä Ethereumia. Kun olet hyväksynyt oston, olet ostanut itsellesi Ethereumia. Nyt sinun tulee vain siirtää ne lompakkoon turvaan!